Promocje
LAMPA SOLAR LED Setka
LAMPA SOLAR LED Setka
55,00 zł 39,00 zł
szt.
Tunel ogrodniczy - szklarnia 4x2,5x2m
Tunel ogrodniczy - szklarnia 4x2,5x2m
329,00 zł 319,00 zł
szt.
Suszarka do Warzyw Owoców Grzybów Ziół 5 Sit 400W
Suszarka do Warzyw Owoców Grzybów Ziół 5 Sit 400W
155,00 zł 119,00 zł
szt.
LAMPA SOLARNA 100 LED CZUJNIK RUCHU ZMIERZCHU
LAMPA SOLARNA 100 LED CZUJNIK RUCHU ZMIERZCHU
20,00 zł 13,45 zł
szt.
LAZY BAG Air SOFA DMUCHANA Leżak Materac Niebieski
LAZY BAG Air SOFA DMUCHANA Leżak Materac Niebieski
34,99 zł 29,99 zł
szt.
Zegar Ścienny Kuchenny Sztućce do Kuchni 3D Chrom
Zegar Ścienny Kuchenny Sztućce do Kuchni 3D Chrom
33,00 zł 27,50 zł
szt.
MINI WENTYLATOR WIATRAK BIURKOWY USB Z REGULACJĄ
MINI WENTYLATOR WIATRAK BIURKOWY USB Z REGULACJĄ
22,99 zł 14,50 zł
szt.
FONTANNA SOLARNA do oczka Pompa Fontanna Solar
FONTANNA SOLARNA do oczka Pompa Fontanna Solar
69,00 zł 49,00 zł
szt.
Radio przenośne  z panelem słonecznym
Radio przenośne z panelem słonecznym
85,00 zł 65,00 zł
szt.
3 x LAMPA SOLARNA OZDOBNA FLAMING 52,5 cm
3 x LAMPA SOLARNA OZDOBNA FLAMING 52,5 cm
79,00 zł 59,00 zł
szt.
Papuga Lampa solarna LED Wodoodporna ogrodowa
Papuga Lampa solarna LED Wodoodporna ogrodowa
60,00 zł 39,00 zł
szt.
Produkt dnia
LAMPA SOLAR LED Setka
LAMPA SOLAR LED Setka
55,00 zł 39,00 zł
szt.
Tunel ogrodniczy - szklarnia 4x2,5x2m
Tunel ogrodniczy - szklarnia 4x2,5x2m
329,00 zł 319,00 zł
szt.
Suszarka do Warzyw Owoców Grzybów Ziół 5 Sit 400W
Suszarka do Warzyw Owoców Grzybów Ziół 5 Sit 400W
155,00 zł 119,00 zł
szt.
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?
Polityka Prywatności

Polityka prywatności Sklepu Sklep iskierka

http://sklep-iskierka.pl/

("Sklep")

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci

najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez

nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH ("Administrator")

przedsiębiorcy wpisani do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw

gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej:

a. Hubert Zbróg, NIP 9592014778, nr REGON 38139388900000, działający pod nazwą RajGum - wspólnik spółki cywilnej

b. Bartłomiej Gajda, NIP 9592014778, nr REGON 38139388900000, działający pod nazwą RajGum - wspólnik spółki cywilnej

prowadzący działalność w ramach spółki cywilnej pod nazwą RajGum spółka cywilna Hubert Zbróg Bartłomiej Gajda z siedzibą pod adresem ul.

Składowa 2, 26-052 Nowiny, NIP 9592014778, nr REGON 38139388900000.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.

Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim

oferowanych.

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:

świadczenie usług oferowanych w Sklepie

realizacja Twoich zamówień

Podstawa przetwarzania:

umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)

ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)

Twoja zgoda wyrażona w Sklepie - jeśli zdecydujesz się na jej wyrażenie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)

umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)

nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych

roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na:

przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych

badaniu satysfakcji klientów

Podanie danych:

dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy.

Skutek niepodania danych:

W zależności od celu, w jakim dane są podawane:

brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie

brak możliwości korzystania z usług Sklepu

brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie

Możliwość cofnięcia zgody:

w każdej chwili

Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.

ZAMIESZCZANIE TREŚCI W SKLEPIE

Jeśli zdecydujesz się zostawić komentarz w Sklepie, jego treść oraz część Twoich danych, takich jak:

nick

będzie widoczna dla innych użytkowników Sklepu.

OKRES PRZETWARZANIA

Twoje dane będziemy przetwarzać tylko przez okres, w którym będziemy mieć ku temu podstawę prawną, a więc do momentu, w którym:

przestanie ciążyć na nas obowiązek prawny, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych

ustanie możliwość ustalania, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń związanych z umową zawartą przez Sklep przez strony

cofniesz zgodę na przetwarzanie danych, jeśli to ona była jego podstawą

zostanie przyjęty Twój sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych - w przypadku gdy podstawą przetwarzania Twoich

danych był uzasadniony interes administratora

- w zależności od tego, co ma zastosowanie w danym przypadku i co nastąpi najpóźniej.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy

szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

dostępu do Twoich danych osobowych

ich sprostowania

usunięcia

ograniczenia przetwarzania

przeniesienia danych do innego administratora

A także prawo:

wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:

z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6

ust. 1 lit. f RODO (tj. na prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez administratora),

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

CIASTECZKA

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.)

umożliwiają Ci, m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji Sklepu

nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

usunąć pliki cookies

blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celu:

udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy

Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki

znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Firefox

Chrome

Safari

Internet Explorer / Microsoft Edge

Więcej informacji o ciasteczkach znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, którym mogą być przekazywane Twoje dane. Poniżej znajduje się lista możliwych odbiorców

Twoich danych:

podmiot realizujący dostawę towarów

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych

KONTAKT Z ADMINISTRATOREM

Chcesz skorzystać ze swoich uprawnień dotyczących danych osobowych?

A może po prostu chcesz zapytać o coś związanego z naszą Polityką Prywatności?

Napisz na adres e-mail:

iskierkasklep123@gmail.com

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl